AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek ve kravat görmek

Kahve falında gömlek ve kravat görmek

Kahve falında gömlek ve kravat görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, düşmanından uzak olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, muradın yerine geleceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek ve kravat gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Kahve falında gömlek kravat almak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Kahve falında kravat gömlek görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında gömlek kravat görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek ve kravat görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında renkli kravat görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kravat taktığını görmek maddi yükünün artacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kravatlı adam görmek o kişiye zararının dokunacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında birine kravat vermek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir