AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek kravat almak

Kahve falında gömlek kravat almak

Kahve falında gömlek kravat almak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, onlara doyasıya sarılacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek kravat almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gömlek ve kravat görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek kravat görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, barış için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek kravat almak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kravat gömlek görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kravatlı erkek görmek bazen fakirlik görüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kravat görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kravat takmak rakiplerini gerisinde bırakacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına kravat takmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir