AnaSayfa / Genel / Kahve falında kravat gömlek görmek

Kahve falında kravat gömlek görmek

Kahve falında kravat gömlek görmek kazancının çoğalacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok güzel adımlar atılacağına, adımlarını daha sağlam atacağına tabir olunur.

Kahve falında kravat gömlek gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında gömlek ve kravat görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında kravat gömlek görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Kahve falında gömlek kravat görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek kravat almak yöneticilik koltuğuna oturacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi kravat görmek güzel günlerin kapıda olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalettir.

Kahve falında kravat çıkarmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kravatlı adam görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında mavi kravat takmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir