AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık gömlek görmek

Kahve falında yırtık gömlek görmek

Kahve falında yırtık gömlek görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, unvan sahibi olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık gömlek gördüyseniz:

  • Başkalarının sağlık sorunlarına gösterdiğiniz duyarlıllığın yarısını kendinize gösterseniz, mükemmel bir fiziksel performans tutturabilirsiniz.

Kahve falında yırtık gömlek görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında yırtık gömlek giymek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık beyaz gömlek görmek yersiz yere suçlanacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık pijama görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Kahve falında yırtık para vermek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yırtık patik görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık kilim görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık siyah çorap görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir