AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek giydirmek

Kahve falında gömlek giydirmek

Kahve falında gömlek giydirmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kendine çeki düzen vereceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında gömlek giydirmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında ateşten gömlek giymek hayata karşı cesaretleneceğine, yalnız kalmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gömlek giydiğini görmek hayatından çıkaracağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında dantelli gömlek giymek yeni siparişler alacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında gömleğini başkasının giydiğini görmek ona kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin gömleğini giymek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin gömleğini giymek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek gömleği giymek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir