AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi gömlek görmek

Kahve falında krem rengi gömlek görmek

Kahve falında krem rengi gömlek görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi gömlek gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Kahve falında krem rengi gömlek görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi yelek görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krem rengi gelinlik görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında krem rengi çorap görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında krem renginde yılan görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi terlik giymek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında krem rengi etek almak güzel günler için çalışılacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında krem rengi tül görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir