AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi gömlek giymek

Kahve falında kahverengi gömlek giymek

Kahve falında kahverengi gömlek giymek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi gömlek giymek gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Kahve falında kahverengi gömlek giymek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi gömlek görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi elbise giydiğini görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, zorlukların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi çorap giymek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi ayakkabı giymek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, rakipsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi deri ceket giymek kazancın katbekat arttırılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi etek giymek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi giymek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir