AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek almak

Kahve falında gömlek almak

Kahve falında gömlek almak stresin ve üzüntülerin biteceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek almak gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek mutluluğunun katlanacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında çok gömlek görmek geçim derdine gireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bol gömlek giymek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Kahve falında uzun gömlek giymek işlerinin günden güne azalacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı gömlek almak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin gömleğini giymek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yılan gömleği giymek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir