AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise alıp giydiğini görmek

Kahve falında elbise alıp giydiğini görmek

Kahve falında elbise alıp giydiğini görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise alıp giydiğini gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında yeni elbise alıp giymek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise alıp giymek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Kahve falında elbise alıp giydiğini görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise almaya gitmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında allı pullu elbise görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etek alıp giymek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik alıp giymek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir