AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek alıp giymek

Kahve falında etek alıp giymek

Kahve falında etek alıp giymek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yağmur yağmamasına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, bahtının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında etek alıp giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olayları toparlayan, özetleyen veya aydınlatan konuşmalar yaparak insanların sizden etkilenmesini sağlayabilir veya yararlı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında etek alıp giymek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek saygınlığına leke sürüleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin etek giydiğini görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste etek giymek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi etek giymek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında basma etek giymek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah uzun etek giymek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kafasının sakinleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir