AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek kaybetmek

Kahve falında beyaz gömlek kaybetmek

Kahve falında beyaz gömlek kaybetmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Kahve falında beyaz gömlek kaybetmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek kaybetmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömleğini kaybetmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet eder.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek kesmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini beyaz gömlekle görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini beyaz gömlekle görmek huzurun kaçacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir