AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden gömlek almak

Kahve falında ölüden gömlek almak

Kahve falında ölüden gömlek almak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Kahve falında ölüden gömlek almak gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Kahve falında ölüye gömlek giydirmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, malının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü beyaz gömlekle görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulur.

Kahve falında ölüye gömlek vermek fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölüden gömlek almak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün gömleğini giymek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye gömlek görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek giyen adam görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek gömlek almak rızkının çoğalacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir