AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakası kirli gömlek görmek

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, aile saadetinin artacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, her şeyin sarpa saracağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakası kirli gömlek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olumlu gelişmelere açık süreçtesiniz.

Kahve falında gömlek yakasını kirli görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek malının da eksilmeyeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında gömlek yakası dikmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası yıkamak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek yakası kesmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir