AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasına gömlek almak

Kahve falında kocasına gömlek almak

Kahve falında kocasına gömlek almak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, neşesine kavuşacağına, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasına gömlek almak gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında kocasının gömlek giydiğini görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kocasına gömlek almak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını beyaz gömlekle görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kot gömlek giymek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gömleğini başkasının giydiğini görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek alıp giymek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek almak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir