AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün üzerinden geçmek

Kahve falında gölün üzerinden geçmek

Kahve falında gölün üzerinden geçmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, düşmanlarını kaybetmeye, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gölün üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gölün üzerinden geçmek onun kıymetini her daim bileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gölü yüzerek geçmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında gölün üstünden geçmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden karşıya geçmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden yürüyerek geçmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru göl görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında urfa balıklı gölü görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir