AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölden yürüyerek geçmek

Kahve falında gölden yürüyerek geçmek

Kahve falında gölden yürüyerek geçmek seyahatlere katılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yoksulluğa, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölden yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Kahve falında gölden karşıya geçmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölden yürüyerek geçmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölü yüzerek geçmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işarettir.

Kahve falında gölün üstünden geçmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çok doğru bir yol tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölün üzerinden geçmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında göl kenarında oturmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Kahve falında gölde yengeç görmek işlerini yoluna koyacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir