AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölü yüzerek geçmek

Kahve falında gölü yüzerek geçmek

Kahve falında gölü yüzerek geçmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölü yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gölü yüzerek geçmek herkesin desteğinin alınacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölün üzerinden geçmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gölün üstünden geçmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Kahve falında gölden yürüyerek geçmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gölden karşıya geçmek yol alacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde yüzen balık görmek hayata karşı cesaretleneceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında gölde yüzen ördek görmek hayırlı bir döneme girileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir