AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölette yüzmek

Kahve falında gölette yüzmek

Kahve falında gölette yüzmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ne yöne gideceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gölette yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında gölette yüzmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kapanan kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında küçük gölet görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölete girmek endişelerinin son bulacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık gölet görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında su göleti görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Kahve falında gölette balık tutmak bereketi ve zenginliği bulacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göletler görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Kahve falında gölet görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir