AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük gölet görmek

Kahve falında küçük gölet görmek

Kahve falında küçük gölet görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ekmeğinin de artacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük gölet gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sızlanarak veya ağlamaklı sorular sormanız, istediğiniz cevapları alamamanıza neden olabilir.

Kahve falında küçük gölet görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, aile saadetinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göletler görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölette balık tutmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su göleti görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Kahve falında gölete girmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, işlerinden feragat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık gölet görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gölette yüzmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölet görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir