AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölette balık tutmak

Kahve falında gölette balık tutmak

Kahve falında gölette balık tutmak işlerinin düşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölette balık tutmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren ya da sizin için aydınlatıcı olan kişi veya gruplara adapte olmanız gerekebilir.

Kahve falında gölette balık tutmak bir sıkıntıya girmeye, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Kahve falında göletler görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında su göleti görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölet görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık gölet görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında gölete girmek kötü günlerin arkada kalacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında gölette yüzmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük gölet görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir