AnaSayfa / Genel / Kahve falında göletler görmek

Kahve falında göletler görmek

Kahve falında göletler görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, adını aklamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında göletler gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında gölette balık tutmak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük gölet görmek getirisi çok olan işler yapacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Kahve falında su göleti görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göletler görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında gölet görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerdeki verimin artacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık gölet görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında gölete girmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında gölette yüzmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir