AnaSayfa / Genel / Kahve falında su göleti görmek

Kahve falında su göleti görmek

Kahve falında su göleti görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su göleti gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında su göleti görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret eder.

Kahve falında küçük gölet görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına inanılır.

Kahve falında gölete girmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında gölet görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında gölette yüzmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine delalettir.

Kahve falında bulanık gölet görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Kahve falında gölette balık tutmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göletler görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir