AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölete girmek

Kahve falında gölete girmek

Kahve falında gölete girmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, düzenin bozulacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında gölete girmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında gölete girmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine yorulur.

Kahve falında gölette yüzmek mutluluğunun daim olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında su göleti görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında gölette balık tutmak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük gölet görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göletler görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında gölet görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık gölet görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir