AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada gelin görmek

Kahve falında arabada gelin görmek

Kahve falında arabada gelin görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kazancının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında arabada gelin gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Kahve falında mavi gelin arabası görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin arabaları görmek büyük borçlara girmeyeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü gelin arabası görmek gönlünce bir hayat süreceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin arabasından para almak sevdiği kişiden de ayrılacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı gelin arabası görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gelin arabası görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir