AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gelin arabası görmek

Kahve falında mavi gelin arabası görmek

Kahve falında mavi gelin arabası görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında mavi gelin arabası gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında mavi gelin arabası görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sıhhat ve moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin arabası süslemek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin arabası sürmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, her isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında süslü gelin arabası görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine yorulur.

Kahve falında gelin arabası kullanmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin arabasından zarf almak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek konforunun artacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir