AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin arabaları görmek

Kahve falında gelin arabaları görmek

Kahve falında gelin arabaları görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Kahve falında gelin arabaları gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, kalbini kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin arabasına binmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin arabası konvoyu görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin arabasından para almak lüksüne de lüks katacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin arabası görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, umutlarının kırılacağına alamet eder.

Kahve falında süslü gelin arabası görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gelin arabası görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin arabasından zarf almak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir