AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gelin arabası görmek

Kahve falında siyah gelin arabası görmek

Kahve falında siyah gelin arabası görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gelin arabası gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Kahve falında siyah gelin arabası görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gelin arabasına binmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin arabası kullanmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin arabasından zarf almak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gelin arabası görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin arabaları görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında gelin arabası sürmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir