AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gelin arabası görmek

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yokluk içine düşeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gelin arabası gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası sürmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin arabaları görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gelin arabası görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah gelin arabası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine inanılır.

Kahve falında gelin arabasına binmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası kullanmak çok büyük paralar kazanılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir