AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin arabasından para almak

Kahve falında gelin arabasından para almak

Kahve falında gelin arabasından para almak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, endişelerin son bulacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, zorlukları aşacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin arabasından para almak gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Kahve falında gelin arabasından para almak işinde ustalaşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin arabasından zarf almak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında gelin arabası görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gelin arabası görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, çok başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında mavi gelin arabası görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında arabada gelin görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin arabaları görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir