AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde yüzen görmek

Kahve falında gölde yüzen görmek

Kahve falında gölde yüzen görmek bir koyduğu işten üç alacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunların yakında son bulacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına inanılır.

Kahve falında gölde yüzen gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde yüzenleri görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölde yüzen ördek görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölde yüzen insan görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde yüzen insanlar görmek daha fazla rızık elde edileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde yüzen balık görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Kahve falında gölü yüzerek geçmek günahtan temizlenmeye, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölde yüzen birini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir