AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su doldurmak

Kahve falında sıcak su doldurmak

Kahve falında sıcak su doldurmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak su doldurmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sıcak su doldurmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak başarılı adımlar atacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak su içmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su döküldüğünü görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suya girmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir