AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölden su almak

Kahve falında gölden su almak

Kahve falında gölden su almak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gölden su almak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında gölde su içmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Kahve falında su deniz göl görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Kahve falında su göl görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında gölde su görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında göl suyu görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında gölden su doldurmak feraha ereceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında su gölü görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, imkânların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir