AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek malının da eksilmeyeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında gölün yükseldiğini görmek yeteneklerini geliştirmeye, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Kahve falında dere suyunun yükseldiğini görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında deniz suyunun yükseldiğini görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında su yükseldiğini görmek fal sahibinin kazancının artacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında deniz sularının yükseldiğini görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında suların yükseldiğini görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun yükseldiğini görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir