AnaSayfa / Genel / Kahve falında su deniz göl görmek

Kahve falında su deniz göl görmek

Kahve falında su deniz göl görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında su deniz göl gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında su deniz göl görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz yada göl görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında deniz ve göl görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında göl veya deniz görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında göl ve deniz görmek bir işe soyunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında göl yada deniz görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında deniz veya göl görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında deniz göl görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir