AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde su görmek

Kahve falında gölde su görmek

Kahve falında gölde su görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, biraz dinleneceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında gölde su gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında göl suyu görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölden su almak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde su içmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında göl suyunun çekilmesi görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su deniz göl görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında gölden su doldurmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işarettir.

Kahve falında su göl görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir