AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl suyu görmek

Kahve falında göl suyu görmek

Kahve falında göl suyu görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında göl suyu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında gölde su görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su deniz göl görmek makamını garantileyeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl suyu görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında suyu çekilmiş göl görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su göl görmek ticaretin büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işarettir.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl suyu içmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göl su görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir