AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölden balık çıkarmak

Kahve falında gölden balık çıkarmak

Kahve falında gölden balık çıkarmak bolluk ve bereket yakalayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gölden balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında gölden balık çıkarmak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine inanılır.

Kahve falında gölde balık görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göl ve balık görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde balık tutmak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında göle balık atmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde yüzen balık görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir