AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş gölde balık görmek

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş gölde balık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş göl görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, para sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş balık görmek geçiminin kolaylaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl içinde balık görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında göle balık atmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölde elle balık tutmak geçim derdinin kalmayacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göle balık bırakmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir