AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl ve balık görmek

Kahve falında göl ve balık görmek

Kahve falında göl ve balık görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göl ve balık gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gölde balık tutmak stresten uzaklaşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında gölden balık çıkarmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölden balık toplamak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulur.

Kahve falında urfadaki balıklı gölü görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklı göle gitmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl balığı görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir