AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde balık tutmak

Kahve falında gölde balık tutmak

Kahve falında gölde balık tutmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, doğru kararların alınacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında gölde balık tutmak gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında gölde balık tutmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölde elle balık tutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak borçlarını ödemeyi başaracağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak modern insanlarla tanışılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde balık avlamak yanlış yatırımlar yapılacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında göl balığı görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında balıklı gölü görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göle balık atmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir