Kahve falında gölde kar görmek

Kahve falında gölde kar görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında gölde kar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda başarısız olmanız için gerekli tüm baskıyı üzerinizde kuruyor olabilir.

Kahve falında gölde kar görmek pek çok olumlu gelişmelere, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı göl görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yapay göl görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gölden su içmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalettir.

Kahve falında temiz göl görmek hayatının bir anda renkleneceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece göl görmek saygının hiç eksik olmayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden birini kurtarmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde ördek görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir