AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece göl görmek

Kahve falında gece göl görmek

Kahve falında gece göl görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hak yolundan ayrılmayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece göl gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Kahve falında gece gölde yüzmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına inanılır.

Kahve falında gece göl görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında göle girmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yosunlu göl görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet eder.

Kahve falında göle ayağını sokmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu mavi göl görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında çiçekli göl görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına işaret eder.

Kahve falında gölcük görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir