AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölden birini kurtarmak

Kahve falında gölden birini kurtarmak

Kahve falında gölden birini kurtarmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında gölden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Kahve falında gölden birini kurtarmak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında göle düşen birini kurtarmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, önemli bir şahsiyet olacağına delalettir.

Kahve falında gölde boğulanı kurtarmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında gölde sandalla gezmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Kahve falında gölde boğulmaktan kurtulmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kirli göle girmek güzel bir haneye sahip olunacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde yıkandığını görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir