AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde ördek görmek

Kahve falında gölde ördek görmek

Kahve falında gölde ördek görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, istenmeyen olayların olacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kazancının günden güne arttıracağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gölde ördek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamanın yeni yollarını bularak veya yaklaşımınızı değiştirerek alışılmışın dışında şeyler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında gölde ördek görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında göl ve ördek görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde yüzen ördek görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş ördek görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek kesmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında ördek eti yemek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine yorulur.

Kahve falında ördek vurduğunu görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir