AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı göl görmek

Kahve falında karlı göl görmek

Kahve falında karlı göl görmek ayıplı yolara sapacağına, mevki edineceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı göl gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında gölde kar görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında karlı göl görmek çok büyük hayır duaları alacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında göl kıyısında oturmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında gölde batmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında göl yapmak dertlerin ve sorunların artacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında yapay göl görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, doğru karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında göl baraj görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanlı göl görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir