AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde gemi görmek

Kahve falında gölde gemi görmek

Kahve falında gölde gemi görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında gölde gemi gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklik bazı kişiler için hoş şeyler programlamanıza veya jestler yapmanıza zemin hazırlayabilir.

Kahve falında gölde gemi görmek ailesini utandırmayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında göl kıyısında oturmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında su deniz göl görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına delalettir.

Kahve falında yeşil gölde yüzmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölde batmak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece göl görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz göle girmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı göl görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir