AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde dalmak

Kahve falında gölde dalmak

Kahve falında gölde dalmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet eder.

Kahve falında gölde dalmak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Kahve falında göle dalmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde dalmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Kahve falında arabayla suya dalmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında daldan dala atlamak hem de zengin biri olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında dalda salatalık görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında deniz altına dalmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında daldan vişne toplamak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde dibe dalmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir