AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan dala atlamak

Kahve falında daldan dala atlamak

Kahve falında daldan dala atlamak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daldan dala atlamak gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Kahve falında daldan dala atlamak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında daldan dala uçmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, bazen fakirlik görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla suya dalmak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan muz koparmak rütbe edineceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde derinlere dalmak yaralayacağına ve küstüreceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda dalmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suya dalmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında daldan kayısı toplamak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kötü sözler duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir