AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle dalmak

Kahve falında göle dalmak

Kahve falında göle dalmak dilediği gibi yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, maddi zararlara uğrayacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göle dalmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında gölde dalmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında göle dalmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yüzmek dalmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında daldan kayısı toplamak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalda üzüm görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daldan kayısı yemek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında daldan kayısı koparmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında daldan domates toplamak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir