AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan vişne toplamak

Kahve falında daldan vişne toplamak

Kahve falında daldan vişne toplamak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, faydalı şeyler yapacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında daldan vişne toplamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında daldan vişne toplamak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet eder.

Kahve falında vişne topladığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne toplamak yemek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan vişne toplamak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında dalından vişne toplamak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne kiraz toplamak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vişne toplamak ayrılanların kavuşacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Kahve falında vişne toplamak ve yemek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir